Passikuva

Passikuva

"FiiniKuva on passikuvan ammattilainen.

Virallinen passikuva

Viralliset passikuvat passiin, henkilökorttiin, vartijakorttiin, oleskelulupaan, asseenkantolupaan ja muihin lupahakemuksiin. Eri maiden viisumeihin kuvat, ajokorttikuvat, valttikortikuvat. Pienen lapsen ja vauvan passikuvat.

VÄHÄN PAREMPI PASSIKUVA

Vaikka yleinen ajatus omasta passikuvasta on karu, voi siihen valmistautua. Itse kuvaa ei ole lupa retusoida, mutta kukaan ei kiellä ehostautumasta. Passikuvaan voi varata ajan samalle päivälle parturiajan kanssa. Suoraan työpäivän jälkeen ei välttämättä saada parasta lopputulosta. Uskallankin väittää että passikuvasta saadaan hyvä kuva, kun siihen hiukan valmistaudutaan.

PASSIKUVA SÄHKÖISESTI SUORAAN POLIISILLE

Lähetän sähköisen passikuvan suoraan lupahallinnon valokuvapalvelimelle ja tarvittaessa tulostan kuvat valokuvapaperille (ajokorttiin, viisumeihin). Kuvaajan on hyvä tietää mihin tarkoitukseen kuvaa tarvitaan.
Sähköinen kuva toimitetaan välittömästi poliisin lupapalveluun, jossa se on 6 kk voimassa. Kuva löytyy lupajärjestelmästä kuvatunnuksen avulla, tunnus lähetetään tekstiviestillä suoraan puhelimeen ja tarvittaessa kuvatunnus tulostetaan paperille. Mikäli edellisen passisi hakemisesta on alle 6 vuotta, sinun ei välttämättä tarvitse käydä poliisilaitoksella vaan voit hakea passia suoraan netissä. Käyt vain ensin kuvassa ja saamasi kuvatunnus syötetään verkossa passihakemukseen.

VARAA AIKA, linkki löytyy ylävälikosta

Suosittelen varaamaan ajan passikuvaukseen silloin olen varmasti paikalla eikä ole juuri silloin kuvaamassa vaikka yksivuotiasta, tai ole kuvauskeikalla, toki voit koittaa onneasi että olenko vapaana.

0400 165 265

On myös mahdollisuus että tulen asiakkaan luokse kuvaaman passikuvan, esimerkiksi jos on liikuntarajoitteinen ja kuvaamoon tulo on hankalaa.

PASSIKUVAN AMMATTILAINEN

Sain Passikuvan ammattilainen -tunnuksen, joka myönnetään kuvaamoille joilla tulee olla vähintään 99 prosentin
onnistuminen sähköisesti tuotettuihin passikuviin. Suomen Fotokaupan Liitto sekä Suomen Ammattivalokuvaajat ottivat tunnuksen käyttöön. Nähdessään tunnuksen valokuvaamon ovessa, asiakas voi luottaa siihen, että liikkeestä saa laadukkaat passikuvat. Laatua myös valvotaan tunnuksen myöntämisen jälkeen pistokokein.

PASSIKUVAN HINTA STUDIOSSA

25€ joko lupapalveluun tai tulostetut kuvat, jos tarvit molemmat 30€

STUDIO AVOINNA

Ma – pe 9-17, la – su sopimuksen mukaan, suositellaan ajanvarausta!

Poliisin lupapalvelut avoinna, Kauhajoki
Ma (ajanvarauksella) – ti klo 9.00 – 11.00 ja 12.00 – 15.00
To – pe klo 9.00 – 11.00 ja 12.00 – 15.00
Katso ajankohtaiset aukioloajat poliisin sivuilta.
Ke suljettu