Evelace-Pitsisoppi

Katin Evelace Pitsisoppi

Ne löytyi, hyvät rintaliivit!!

Ne on niin mukavat päällä ja hyvän näköiset.  Tottakai halusin myös kertoa asiasta eteenpäin,  juuri sinulle. Auttaa löytämään ne oikeat!!

Niinpä minä aloitin Evelace jälleenmyyjänä ja Fiinikuvan yhteyteen tuli Katin Evelace PitsiSoppi.

Evelace on suunniteltu Suomessa suomalaiselle naiselle. Pitsisopissa voi sovittaa mallistosta ja autan löytämään sen oikean kokosi.  Tuotevalikoimasta löytyy paljon kokoja ja erilaisia liivimalleja.  Tukevia rintaliivejä isoille rinnoille silti kauniita ja myös ihanilla väreillä. Super push up rintaliivejä antamaan uhkeutta ja nostetta.  Kaarituellisia rinsikoita, olkaimettomia toppiliiviä, todella tukevia sporttisia urheluliivejä tai pehmeitä rintaliivejä vaikka joogaan.

Adamen on Evelace oma alusasutuotemerkki miehille ja pojille. Alusvaatteet on suunniteltu erityisesti skandinaaviselle pitkälle vartalomallille – Adamen paidoissa ei alaselkä paista paljaana. Mallistostamme löytyy erilaisia aluspaitoja ja -housumalleja.

Tytöille löytyy ensiliivit ja alusasut. Evelace Pitsisopissa on myytävänä myös useiden eurooppalaisten alusvaatemerkkien tuotteita, joilla täydennetään myynnissä olevaa Evelace mallistoa mm.”Isojen tyttöjen” Ulla alusasuissa kokoja on B-kupista N-kuppiin ja ympärykset 65–130.

Valikoimasta löytyy treenitakkia ja treenihousua, capria ja shortsia.  Bikinit joista voi tilata ylä- ja alaosan juuri omaa kokoa ja uimapuvut sekä uimatopit löytyy mallistosta. Myös proteesiliiviä on valikoimassa. Tuotteissamme tärkeää on laadun lisäksi hyvä istuvuus sekä laadukkaat materiaalit. 

On mukava päästä palvelemaan sinua ja pyrin aina tarjoamaan asiakkailleni miellyttävän ostokokemuksen. Ei ahtaita sovituskoppeja eikä itse tuskailua oikeasta liivinkoosta. 

Esittelen tuotteet sinulle ja etsin oikean koon. Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia liivejä koska voi löytyä todella hyvät sellaisista jotka ei ensin kiinnosta.

Tutustu  mallistoon  jo etukäteen.

Voit varata ihan yksityisen palveluajan ajanvarauksesta tai ottamalla suoraan yhteyttä. Jos ystävät haluavat tulla mukanasi, sekään ei ole ongelma. Tulkaa ihmeessä viettämään hauska sovitushetki yhdessä, ja saat putiikkitapahtumasta etuja itsellesi. Kysy lisää!

Matalakuosinen ja kauniin moderni pitsi antaa hehkua ihollesi. Kun pehmeään pitsiin yhdistetään suloisen hellivä mikrokuitukangas, voit vain nauttia olostasi Christine yllä. Christine kuppiin kätkeytyy Evelace malliston uskollinen ystävä, huomaamaton ja litteä push up -tuki, joka hellävaraisesti kohottaa ja lähentää rintoja, muotoillen rinnoista luonnollisen pyöreät.
Margarita on viettelevän kaunis mallisto, johon kuuluvat olkaimeton liivi ja bokseri. Violettisävyisessä Margaritassa yhdistyvät viehkeästi moderni raitakuosi ja herkkä brodeeraus.
Brianna tuoteperhe on ihastuttavaa fuksia-valkoista brodeerausta yhdistettynä sileään mikrokuituun. Brianna liivi on erittäin tukeva ja ryhdikäs. Alakupin kolme muoto-ommelta antavat myös kookkaammalle rinnalle kauniin push up –muodon. Alakuppi on vuoritettu tukea antavalla verkolla ja kupin yläosa on joustava, joten se asettuu kauniisti myötäilemään rinnan muotoa. Olkaimien leveys muuttuu liivin koon mukaan.
Cindy on klassisen kaunis monipuolinen mallisto. Joka soveltuu niin juhlaan kuin arkeen. Koko mallisto on valmistettu miellyttävästä ja hengittävästä mikrokuidusta. Cindy mallistoon kuuluu juhlan ja arjen pelastavia tuotteita; saumaton liivi, geeli push up –liivi, olkaimeton liivi ja vartalokorsetti. Liivien ja korsetin pariksi voi valita joko hipsterbokserin tai bokserin.
Silver urheiluliivi soveltuu niin liikuntaan, vaativaan korkeatehoiseen urheiluun kuin työliiviksikin, sillä sen ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Suunnittelussa on otettu huomioon rinnan anatomiasta tehdyt lääketieteelliset tutkimukset; ympärysmitta ja rinnan tilavuus sekä erityisesti myös rinnan paino. Näin ollen Silver liiviin on saatu paras mahdollinen tukitaso 5.
Katin Pitsisopissa Evelacen sovitusmallisto esillä ja sovitettavissa. Tule ihmeessä sovittamaan ja löydetään sinullekkin lempiliivit, ne jotka päätyvät yllesi miltei joka päivä. Soita! 0400 165 265 Tulen myös kotiisi pitämään Evelace esittelyn ja saatte ystävien kanssa pitää kivan yhteisen hetken ihanien alusvaatteiden kera. Kuulostaa hyvälle eikö? Toimit silloin esittelyn emäntänä ja saat rahan arvoisia etuja. Kysy lisää.
Adele yllä, olet illan kuningatar Adele shapewear -mallisto loihtii vartalollesi hehkua silottaen sieltä ja muotoillen täältä. Kun haasteenasi on arki-, tuki- tai juhlapukeutuminen, voit yhdistää Adele tuotteita asuvaatimuksiesi mukaan, ja siluettisi on aina täydellinen. Adele liivi kohottaa ja lähentää rinnat lisäten rinnoillesi kaunista muotoa. Kokokuppinen liivi on ryhdikäs ja tukeva, kuitenkin ulkonäöllisesti Adele liivillä saat keveän ilmeen. Liivi on vuoritettu ihonvärisellä vuorella, näin pääset myös leikittelemään muodikkaalla läpikuultavuudella.
ELLA on Ulla tuotemerkin on klassisen kaunis, tukeva ja erittäin laaja tuoteperhe. Ella muotoilee vartalon kuin vartalon siloisen sulokkaaksi. Ellan ehdoton vahvuus on ruhtinaallisen laaja kokovalikoima: ympärykset liiveissä 75-130 Kuppikokojakin on runsaasti hieman tuotteesta vaihdelle B ja N kuppien välillä. Housuja unohtamatta, koot 38-60.
MEGHAN, Ulla tuotemerkin hurmaava mallisto, leikittelee klassisilla polkkapilkuilla, läpikuultavuudella ja monilla ihastuttavilla yksityiskohdilla kuten samettiruseteilla. Sileäkuosinen verkkokangas ja monipuolinen tuotteiden yhdistämismahdollisuus luovat Meghanista alusasumalliston, joka soveltuu niin arki- kuin juhlakäyttöön muotoillen jokaista vartalomallia.
JASMIN hehkuu sinisessä sävyissä. Sileä, metallinhohtoisesti printattu kangas ja pienet pitsisomisteet antavat viehkeän silauksen. Body tasoittaa miellyttävästi muotoja ja luo linjakkaan siluetin. Päällysvaate laskeutuu ylle upeasti, kun sen alla on silottava body.

Ulla -saksalainen tuotemerkki

Perinteinen saksalainen ompelimo aloitti toimintansa vuonna 1948, vain kahdella ompelukoneella, ja vuosien myötä se on kasvanut laatua arvostavaksi tehtaaksi.

Ulla tuotteet valmistetaan intohimolla täydellisyyttä hakien, huolellisesti valituista materiaaleista unohtamatta hoikistavaa vaikutusta ja hyvää istuvuutta.

Ullan tehtaalla tuotteet testataan ennen kuin ne pääsevät myyntiin. Ullan valikoimalla saamme tarjottua asiakkaillemme entistäkin monipuolisemmin kokoja ja värejä. Ulla alusasuissa kokoja on B-kupista  N-kuppiin ja ympärykset 65 – 130.

Evelace tuo yksinoikeudella Suomeen Ulla mallistoa. 

Povekaan naisen laadukas, värikäs ja naisellinen mallisto.

Valikoimassa on push up rintaliiviä, topattua liiviä ja toppaamatonta liiviä, pitsiliiviä, sileää T-paitaliiviä, urheiluliiviä. Uimapukuja, bikiniliivejä ja bikinihousuja, uimatoppia. Liiveihin sopivia alushousuja, tai, string, brazilian, midi, maxi ja bokserihousuja.