Fiinikuva » Ammattivalokuvaajan palvelut

Passikuva

VIRALLINEN PASSIKUVA

FiiniKuva on passikuvan ammattilainen. Viralliset passikuvat passiin, henkilökorttiin, vartijakorttiin ja muihin lupahakemuksiin. Eri maiden viisumeihin kuvat, ajokorttikuvat, valttikortikuvat. Pienen lapsen ja vauvan passikuva.

Passikuva sähköisesti suoraan poliisille

Lähetän sähköisen passikuvan suoraan lupahallinnon valokuvapalvelimelle ja tarvittaessa tulostan kuvat valokuvapaperille (ajokorttiin, viisumeihin). Kuvaajan on hyvä tietää mihin tarkoitukseen kuvaa tarvitaan.

Sähköinen kuva toimitetaan välittömästi poliisin lupapalveluun, jossa se on 6 kk voimassa.  Kuva löytyy lupajärjestelmästä kuvatunnuksen avulla, tunnus lähetetään tekstiviestillä suoraan puhelimeen ja tarvittaessa kuvatunnus tulostetaan paperille. Mikäli edellisen passisi hakemisesta on alle 6 vuotta, sinun ei välttämättä tarvitse käydä poliisilaitoksella vaan voit hakea passia suoraan netissä. Käyt vain ensin kuvassa ja  saamasi kuvatunnus syötetään verkossa passihakemukseen.

Varaa aika

Suosittelen varaamaan ajan passikuvaukseen silloin olen varmasti paikalla eikä ole juuri silloin kuvaamassa vaikka yksivuotiasta, tai ole kuvauskeikalla, toki voit koittaa onneasi että olenko vapaana. 0400 165 265.

On myös mahdollisuus että tulen asiakkaan luokse kuvaaman passikuvan, esimerkiksi jos on liikuntarajoitteinen ja kuvaamoon tulo on hankalaa.

Vähän parempi passikuva

Vaikka yleinen ajatus omasta passikuvasta on karu, voi siihen valmistautua. Itse kuvaa ei ole lupa retusoida, mutta kukaan ei kiellä ehostautumasta. Passikuvaan voi varata ajan samalle päivälle parturiajan kanssa. Suoraan työpäivän jälkeen ei välttämättä saada parasta lopputulosta. Uskallankin väittää että passikuvasta saadaan hyvä kuva, kun siihen hiukan valmistaudutaan.

Passikuvan ammattilainen

Sain Passikuvan ammattilainen -tunnuksen, joka myönnetään kuvaamoille joilla tulee olla vähintään 99 prosentin onnistuminen sähköisesti tuotettuihin passikuviin. Suomen Fotokaupan Liitto sekä Suomen Ammattivalokuvaajat ottivat tunnuksen käyttöön. Nähdessään tunnuksen valokuvaamon ovessa, asiakas voi luottaa siihen, että liikkeestä saa laadukkaat passikuvat. Laatua myös valvotaan tunnuksen myöntämisen jälkeen pistokokein.

Passikuvan hinta studiossa

20€ joko lupapalveluun tai tulostetut kuvat, jos tarvit molemmat 25€

Studio avoinna

Ma – pe 9-17,   la – su  sopimuksen mukaan

Lupapalvelut avoinna, Kauhajoki 

Ma – ti klo 9.00 – 11.00 ja 12.00 – 15.00
To – pe klo 9.00 – 11.00 ja 12.00 – 15.00
Ke suljettu